Close Menu
Meeting

Meeting

winkelgebied + mobiel

winkelgebied + mobiel

Alkmaar

Alkmaar

Almelo centrum

Almelo centrum

Bridge Vastgoed

Branche:
Vastgoedadvies, Ruimtelijk onderzoek & advies

Bedrijfsgegevens:
IJburglaan 456
1086 ZJ Amsterdam
06 31 68 97 34
http://www.bridgevastgoed.nl

Contactpersoon:
Mevr. Jacqueline van Koningsbrugge
06 31 68 97 34
jacqueline@bridgevastgoed.nl

Bedrijfsomschrijving

Bridge Vastgoed is opgericht door Jacqueline van Koningsbrugge. Jacqueline heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring als consultant en projectontwikkelaar bij een supermarktorganisatie, ontwikkelaars, belegger en adviesbureaus en is altijd bezig geweest met winkels (in combinatie met andere functies). Deze ruime ervaring komt goed van pas in de huidige tijd waarin het verbeteren van wijkwinkelcentra niet meer kan door het realiseren van extra meters maar een ander meer creatieve en bredere aanpak vereist is. 
Bridge Vastgoed staat bekend om het enthousiasme in projecten, de betrokkenheid, betrouwbaarheid, no-nonsense en onafhankelijkheid. We werken zeer zelfstandig waarbij de opdrachtgever ontzorgt en tegelijkertijd op de juiste momenten goed op de hoogte wordt gehouden.

Product/dienst
  • Hoe functioneert een winkelgebied? Analyse van de sterke punten en probleemgebieden in een winkelcentrum inclusief oplossingsrichtingen.
  • Haalbaarheidsonderzoek naar de mogelijkheden voor herontwikkeling en/of uitbreiding van supermarkten en winkelcentra. Hierbij komen zowel stedenbouwkundige, programmatische, financiële, organisatorische en ordeningsaspecten aan bod.
  • Herontwikkeling en/of uitbreiding van supermarkten en winkelcentra. Vanaf planontwikkeling tot en met realisatie of delen daarvan.
  • Verbeteren van het functioneren en van de uitstraling van warenmarkten. Samen met de marktkooplieden, gemeente en eventuele andere betrokkenen (zoals winkeliers) wordt in kaart gebracht wat de problemen en wensen zijn en hoe het gewenste eindbeeld kan worden bereikt. Deze werkzaamheden voert Bridge uit in samenwerking met MRKT; tevens kennispartner van DNWS.

Doelgroep
Bridge Vastgoed werkt afwisselend voor (gemeentelijke) overheden, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en supermarktorganisaties. In bijna elke opdracht zijn wel één of meer van deze partijen. 

Meerwaarde winkelgebieden
In de vastgoedwereld wordt helaas nog te vaak voornamelijk naar de stenen gekeken. Bridge Vastgoed kijkt altijd vanuit de optiek van de bezoeker en consument. Wat ervaart een bezoeker als hij/zij naar een winkelgebied gaat en daar verblijft? Voor een warenmarkt is dat overigens niet anders. Wat gaat er niet goed en hoe kan dat worden verbeterd? Als de consument tevreden is dan zijn de (markt)ondernemers, eigenaar/verhuurder en gemeente dat ook.

Thema's/onderwerpen
Leegstand, Projectmanagement, Ruimtelijke economie

Cases / portfolio

Reviews

"Jacqueline van Koningsbrugge"

Jacqueline heeft in de afgelopen jaren als een spin in het web tussen alle betrokken partijen geschakeld met telkens het einddoel voor ogen. Af en toe moest er inderdaad een brug geslagen worden tussen uiteenlopende belangen; maar door die te slaan heeft zij een resultaat neergezet waar ze trots op kan zijn.